Jun 11, 2017 · Here is a view of router/gateways in my neighborhood: The gold colored one is an Arris and the other three are 2Wire with all four being AT&T router/gateways. Based on your diagnostic approach; Arris router/gateways work better in North Carolina but the 2Wire are bad. Jul 03, 2015 · Netgear Router Disconnecting: 2012 and 2015. After purchasing a new Netgear N300 (WNR2000v3) wireless router from a local Best Buy store in May 2012, it seemed to work fine at first, but then I started noticing connection issues shortly thereafter. I was getting disconnected anywhere from once a day to several times an hour. Feb 03, 2014 · For a while I had my original dual-band router hooked up to the Time Warner one, and was able to connect to its networks, but after a week or so, it kept giving a "connected, no internet" message when I tried to use its networks. I kept it connected to the Spectrum router, but removed it not long after the problem started occurring. This will ensure a stable wireless connection between the devices. The lesser the walls between the computer and the router are, the stronger and more stable the connection would be. To know more about getting poor or no signal on a wireless router due to physical obstructions and interference, click here. This is usually available from the router manufacturer's support website. While you have a normal connection, log into the router admin pages, and take a screen shot of the Status page, or at least write down the WAN IP, Gateway, and Primary and Secondary DNS information. Save this in a handy place next to the router. The router will show the magenta ring, and all connected devices (both wired and wireless) will lose Internet connectivity. The first time I power-cycled the router, my Internet connection eventually came back to life, but the second time, I got the flashing white ring that indicated it was putting itself in factory default mode.

Hi, my Sonos system keeps losing connection from the network so that when I open the Sonos app I it can’t connect to my system. To rectify this I unplug the Ethernet cable connecting my Boost to the router and reconnect it, at which point my app finds the system again. I have previously tried a coup

My BB has been dropping out on occasions for quite a while now but tended to come back on quite quickly. Since the 30th December it drops out throughout the day and night. Lady in India said she did see a problem and arranged an engineer visit for last Thursday. However the BB sat stable from what

May 24, 2019 · To avoid this from happening as it keeps your Smart TV from losing its Internet connection, you need to modify the security setting as soon as possible, especially if the network uses WEP or is open. Apparently, an open connection makes it easier for people to access your WiFi without your permission. Problem #6: Connection Buffering

Feb 03, 2014 · For a while I had my original dual-band router hooked up to the Time Warner one, and was able to connect to its networks, but after a week or so, it kept giving a "connected, no internet" message when I tried to use its networks. I kept it connected to the Spectrum router, but removed it not long after the problem started occurring. This will ensure a stable wireless connection between the devices. The lesser the walls between the computer and the router are, the stronger and more stable the connection would be. To know more about getting poor or no signal on a wireless router due to physical obstructions and interference, click here. This is usually available from the router manufacturer's support website. While you have a normal connection, log into the router admin pages, and take a screen shot of the Status page, or at least write down the WAN IP, Gateway, and Primary and Secondary DNS information. Save this in a handy place next to the router. The router will show the magenta ring, and all connected devices (both wired and wireless) will lose Internet connectivity. The first time I power-cycled the router, my Internet connection eventually came back to life, but the second time, I got the flashing white ring that indicated it was putting itself in factory default mode.